Pripreme za Liburnicon 2012.

Liburnicon 2012

Organizacija Liburnicona nije zastala ni sekundu, te se užurbano rade pripreme za Liburnicon 2012.

Centralni prostor Liburnicona 2012. biti će Osnovna škola “R. K. Jeretov” Opatija. Međutim, novost je da će se program Liburnicona odvijati na više prostora (šetnica Slatina, Lungo Mare, park sv. Jakova itd.) u cijeloj Opatiji. Vrijeme održavanja je 17.-18.8.2012.

Prošlogodišnji Liburnicon pokazao je kako naš festival postaje vrlo zapažen u cijeloj regiji, a o tome svjedoči i izvrstan odaziv medija te fantastična posjećenost. Čini se kako su naša dugogodišnja nastojanja i očekivanja da napravimo kvalitetan i posjećen ljetni SF festival konačno obistinila! Truditi ćemo se i ove godine napraviti sve najbolje što možemo. Stoga očekujemo da će Liburnicon ove godine opravdati Vaša očekivanja!

Ovoga puta pozivamo sve vas koji ste željni na bilo koji način pomoći Liburniconu da se slobodno odazovete na e-mail udruge udruga@kulturnifront.hr, da nam pošaljete vaše ideje i kritike ili sudjelujete na bilo koji način u izradi ili realizaciji programa. Organizacija, koordinatori i volonteri, svake godine sudjeluju u kreiranju sve boljeg Liburnicona, te oni predstavljaju pokretačku snagu našeg festivala. Pridruži nam se!