Pirate boat party

Liburnicon 2013

Da dobro se pročitali, preko sustava ENTRIO možete kupiti ulaznice i za Pirate boat party koji će se održati 25.08.2013.

Da dobro se pročitali, preko sustava ENTRIO možete kupiti ulaznice i za Pirate boat party koji će se održati 25.08.2013.

Pirate party smo organizirali s Paragvaj line turističkom agencijom i za 250 kn dobivate ručak, finger food ujutro, voće navečer, piće je cijeli dan na brodu uključeno u cijenu te eye patch naravno, kao pravi pirati.
Brod radi cruising uz Opatijsku rivijeru te zatim ide prema Njivicama, jednoj od najpoznatijih turističkih destinacija Krka, gdje će svaki pirate imati dva sata slobodno za kupanje, shopping i razgledavanje. U Njivicama je organiziran i ručak u restoranu na bazi ribe ili mesa (po izboru).

Nakon Njivica kreće se u osvajanje mjesta Beli na Cresu. Beli je pitoreskno malo mjesto smješteno na brežuljku iznad plaže te je dom i zaštićenoj vrsti, bjeloglavim supovima koje možete izbliza vidjeti u Eko centru Beli. Ako Vam je ipak previše hodanja do vrha brežuljka možete ostati i na kupanju na šljunčanoj plaži.
Nakon Cresa kreće se nazad za Opatiju gdje se iskrcavate u večernjim satima.

Nadopuna:

Naravno da smo pripremili i piratski program za putovanje i da se ne radi o običnom izletu ;)

Za Više informacija obratite nam se putem maila: liburnicon@gmail.com