Pathfinder Society Organized Play

Liburnicon 2013, Novosti

Željni ste putovanja na daleke i egzotične lokacije? Volite avanture i privlači vas nepoznato? Postanite Agent Pathfinder Societyja, legendarnog udruženja istraživača, arheologa i avanturista!

Sustav: Pathfinder Role Playing Game http://paizo.com/pathfinderRPG/prd/

Težina igre: Igrači trebaju biti minimalno 15 godina stari ili imati pratnju. Stolovi će biti prilagođeni razini iskustva igrača tako da su dobrodošli podjednako iskusni i novi igrači.

Raspored igranja biti će objavljen u programskoj knjižici i na konvenciji.

Scenariji koje nudimo:

#2 The Hydra’s Fang Incident (Lvl 1-5) (urbano pomorska avantura)

By Tim Hitchcock
Nakon što je cheliaxanski piratski brod ‘Hydra’s Fang’ (‘Hidrin očnjak’) poharao Andoransko selo, ugrožen je mir između dvije zemlje. Vaš zadatak je otići u Diobel gdje se brod sada nalazi, pronaći ga i osvojiti prije nego cijelom regijom opet zavlada sukob.

#38: No Plunder, No Pay (Lvl 7-11) (pomorska avantura)

Poznati cheliaxanski pirat, kapetan Caradoc Alazario, ozloglašeni nećak Egorianskog gradonačelnika i drski neprijatelj Cheliaxa, napokon je zarobljen.
No nažalost za vas, uhvaćen je nakon krađe vrlo opasnog, paklenog artefakta koji je bio na putu za Absalom. Jedino je njemu poznata njegova trenutna lokacija, negdje na obalama Sodden Landsa (zemlje vječno šibane vjetrom i kišama).
Vaš zadatak je izbaviti kapetana Alazaria iz zatvora i uz njegovu pomoć pronaći artefakt u zemlji gdje poštena plaća nikada ne dolazi pošteno..

#2-01: Before the Dawn—Part I: The Bloodcove Disguise (Lvl 1-7) (urbana avantura u piratskom gradu)

Pathfinderska arheološka ekspedicija nestala je u džunglama Mwangija. Nakon što se jedan agent jedva uspio dokopati civilizacije sa njihovim očajničkim pozivom u pomoć, vi ste im jedina nada. U Bloodcoveu, gradu gdje vlada suparnički Aspis konzorcij trebate sakupiti što više opreme i organizirati karavanu kako bi mogli otići upomoć svojim sudruzima.

#2-02: Before the Dawn—Part II: Rescue at Azlant Ridge (Lvl 1-7) (sandbox opsada u džungli)

Nakon što ste osigurali (ili niste?) karavanu sa namirnicama i opremom za izgubljenu pathfindersku ekspediciju, zatičete cijeli lokalitet pod opsadnim stanjem i Pathfindere na rubu psihičkih i fizičkih snaga. Da li cete prevladati i spasiti očajnu i izgladnjelu ekspediciju ili cete svi zajedno ostati izgubljeni u divljinama Mwangija?

#2-13: Murder on the Throaty Mermaid (Lvl 1-5, murded mystery na brodu (puno roleplaya`)

Kao pratioci jednog velikodostojnika na zloglasnom švercerskom brodu plovite prema misterioznom Mordant Spiresu, postanete upleteni u ubojstvo kojebi moglo ugroziti odnose Societyja sa tajnovitim vilenjacima koji žive na Citadeli.
Da li ćete uspjeti na vrijeme otkriti pravog ubojicu među šarolikom posadom i putnicima te očistiti svoja imena?