TableTop Day

Liburnicon 2014, Novosti

Pozivamo sve gamere, i one koji će to tek postati, da nam se dana 05.04.2014. god. (subota) pridruže u proslavi International Table Top Daya!

Za one koje možda ne znaju – riječ je o Međunarodnom danu stolnih igara, kada se cijeli svijet ujedinjuje u zajedničkom cilju – druženje i zabavljanje uz stolne igre. Prvi International TableTop Day organiziran je prošle godine to s velikim uspjehom – organizirano je više od 3 123 događanja u 64 različite države. Ove godine se očekuje još veći odaziv te ne propustite i vi biti dio cijele priče!

Bilo da ste početnik u svima znanom “Čovječe ne ljuti se” ili ste već iskusni gamer “Runewarsa” sigurni smo da ćete naći nešto za sebe.

Nudimo vam:

  1. Izvrsnu zabavu i druženje za sve generacije, koja će trajati dokle gameri izdrže!
  2. Veliki izbor, preko 30 stolnih igara (pen & paper, boardgames, cardgames itd….), a pozvani ste donijeti i svoje igre, sigurno će se naći zainteresirana ekipa :)
  3. Pomoć i vođenje kroz igre za nove gamere ili za igre u kojima se još niste okušali
  4. Turnire s nagradama (o čemu detaljnije informacije pratite na našem Facebook eventu)
  5. Atrakciju u vidu igranja gigantske verzije igre „Settlers of Catan“
  6. Dodatni zabavni program u vidu D&D kviza
  7. Prezentaciju Warhammer stolne strateške igre
  8. Savršeni prostor za različite vrste gameanja (gamerski interijer hostela s brojnim i vrlo praktičnim stolovima i klupama, te park uz more i šetnicu lungo mare ispred hostela)
  9. Besplatni parking
  10. Mogućnost povoljnog noćenja za sudionike koji žive izvan regije

Kada: subota 05.04.2014. u 12 sati, pa dok ne preživi zadnji gamer (da, dobro ste to pročitali – nemamo vremenski limitirano korištenje prostorija…)

Gdje: novootvoreni hostel Link u Lovranu, Šetalište M. Tita 9 (između Klinike za ortopediju Lovran i hotela Excelsior)

Fotogalerija