Spavanje na Liburniconu 2014

Liburnicon 2014, Novosti

Nakon dugogodišnjih upita drago nam je da možemo proširiti našu ponudu smještaja na Liburniconu i ponuditi vam smještaj kakvog na Jadranskoj obali još niste vidjeli.

Naravno pričamo o novotvorenom hostelu Link gdje se održava subotnji i nedjeljni program Festivala Liburnicon. Spavanje možete platiti samo 24€ u iznimno luksuznim sobama, svaka soba ima svoju kupaonicom, a hostel se nalazi u prvom redu do mora. Cijeli hostel je uređen comics stilu, a svi posjetitelji koji spavaju u hostelu Link ili bilo kojem hotelu u grupaciji Milenij hotela za vrijeme trajanja Liburnicona imaju besplatnu akreditaciju za Festival Liburnicon. Predbilježbe za hostel i više informacija možete doznati na stranicama www.linkhostel.com

Osim spavanja u hostelu nudimo kao i svake godine spavanje u “Dormitoriumu”. Cijena spavanja ostaje ista, samo 20kn/noć te posjetitelji trebaju uzeti vreću za spavanje i neku podlogu. Za rezervacije spavanja u “Dormitoriumu” pošaljite mail sa naznakom “REZERVACIJA SPAVANJA” na liburnicon@gmail.com s Vašim imenom i prezimenom te imenima i prezimenima ljudi za koje želite rezervirati spavanje.