Liburnicon 2014 – latest news

Liburnicon 2014, Novosti

9. Festival znanstvene fantastike i fantastike Liburnicon – Superhero edition održat će se 28. – 31. 8. 2014.
U četvrtak 28. i petak 29. se program održava u hostelu Link (Lovran), a u subotu i nedjelju se program održava u 4 Opatijska Cvijeta u Opatiji.

Osim tih centralnih zbivanja u subotu će se noćni zabavni program održavati na Opatijskoj plaži Tomaševac, udaljenoj 2 min. hoda od hotela 4 Opatijska Cvijeta.

U srijedu 27.08 se održava zasebni program pod nazivom “Ususret Liburniconu” na Maloj ljetnoj pozornici u suradnji s Festivalom Opatija. Ulaz i na taj program je besplatan te osim upoznavanja sa svim ovogodišnjim novitetima, naši najvjerniji fanovi imat će priliku kupiti ovogodišnje suvenire, ali i neke prošlogodišnje. :)

Detaljnije programske najave i sve ostale vijesti ćemo objaviti iduće dane. More news coming up! :)

Ove godine smo pripremili zaista poseban Liburnicon. Preko 100 točaka programa kroz 4 dana, nadmašili smo svaki Liburnicon do sada. Čak 4 inozemna gosta: Ian Gibson iz UK-a, Gillian Pollack iz Australije i Véronique Lejeune i Frédéric Pinson iz Francuske pravit će nam društvo kroz sve dane Liburnicona! Više o našim inozemnim gostima doznajte u postu.

Osim inozemnih ugostit ćemo i Hrvatske poznate predavače poput Korada Korlevića, Krešimira Miška, Ivana Šimatovića, Davora Jadrijevića, Ratka Martinovića i mnoge druge.

Posebnu pozornost smo posvetili i glazbenom programu gdje za otvaranje Liburnicona nastupaju Ivor i Matej, u petak nastupa band Sarah Conor & Terminatori, a u subotu imamo posebno pripremljen repertoar zbora Schola Cantorum Rijeka-KUD Fratellanza i benda The Shamrock.

Na ovom Liburniconu očekujemo preko 1500 posjetitelja, među kojima očekujemo i puno onih najmlađih za koje smo pripremili poseban program, dok odrasli mogu uživati u najboljoj programskoj ponudi do sada.

Uz sve to naravno nemojte zaboraviti cosplayati svog omiljenog superheroja!

Come to Liburnicon and be a hero!

Posjetite i naš službeni facebook event gdje uvijek možete dobiti našu pomoć ili od zajednice!

Cijene ulaznica:
70kn (9,5 ~ 12,5 ) = 3 dana / 3 days
60kn (8€ ~ 10,5$) = dva dana / two days
40kn (5,5€ ~ 7$) = jedan dan / one day
20kn (2,5€ ~ 3,5$) = nedjelja / Sunday
Besplatno ( free ) = četvrtak /  Thursday
Besplatno ( free ) = srijeda /  Wednesday

Noćenje u hostelu Link već od 24€
Noćenje u “Dormitoriumu” 20kn

Liburnicon 2014 superhero header DC