Dječji program Liburnicona – Mala škola superherojstva!

Liburnicon 2014, Novosti

Posjetite naš dječji program Liburnicona koji po prvi puta do sada nudi dvodnevni program za djecu i to u četvrtak i petak (28.8. i 29.8.) u Hostelu Link u Lovranu u poslijepodnevnim satima.

Svi znamo da superherojem možemo postati i u svakodnevnim situacijama čineći dobra djela u svojoj okolini. No, ne šteti si malo pri tome pomoći, npr. pohodeći kreativne radionice izrade superherojske opreme…. Čeka vas bogat interaktivni i kreativni program prilagođen našim malim superherojima i možda pokojem superzlikovcu.

Iron Man dječji progrmaPotraga za blagom – Sastavljanje Ironmanovog odijela

Ironman je nakon strašne bitke iznad Hrvatske izgubio energiju i pao na područje Opatije. Njegov se oklop raspao, a dijelovi su razasuti diljem začaranog parka. Ironman poziva svu djecu da mu pomognu pronaći izgubljene dijelove i ponovo sastaviti odijelo. Svim malim sudionicima obećana je slatka nagrada!

Kreativna radionica izrade superherojskih maski za djecu

Kakav bi to bio superheroj bez maske? Pridružite nam se na našoj radionici izrade maski za superheroje i uz pomoć malo mašte i kreativnosti izradite vlastitu masku za superheroje. Upozorenje: ukoliko imate dovoljno mašte ponekad stavljajući masku na lice u kompletu dobijete i nasumičnu supermoć

Strip radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta – Voditeljica Luisa Ritoša, akademska slikarica

Dođite na našu radionicu i naučite osnove crtanja stripa. Vaš vlastiti superjunak (ili možda superzlikovac?!?) čeka samo na vas da mu udahnete život

Liburnicon supersluzKreativna radionica izrade supersluzi

Ljigava, gnjusna, pobojana u boje koje podsjećaju na nešto opasno, otrovno, smrtonosno….vaša superljigava sluz može postati vaše glavno oružje u borbi protiv superzlikovaca!!! Dođite na našu kreativnu radionicu i u našem superherojskom laboratoriju smućkajte vlastitu supersluz!

Junior Superhero Turnir!

Mame i tate prijavite svoje najmlađe na ludo natjecanje svojih najmlađih u turniru za najmoćnije superheroje Liburnicona! Svi mali superheroji su dobrodošli da se okušaju u zabavnim i fora disciplinama!

Kreativna radionica izrade superherojskih jetpackova

Kako prevesti jetpack na hrvatski? Osobno cijevomlazno potisno prometalo? Nije važno – znamo svi o čemu se radi – riječ je o pomagalu bez kojeg se nijedan superheroj koji nije obdaren supermoćima letenja ne bi mogao vinuti pod zvijezde… Tko ne bi htio letjeti? Pozivamo sve kojima je san poletjeti u nebo pod oblake da dođu i sami izrade svoj jetpack koji će im to i omogućiti

KREATIVNA RADIONICA IZRADE SUPERHEROJSKIH PLAŠTEVAKreativna radionica izrade superherojskih plašteva

Svaki iole samosvjestan superheroj ima svoj plašt. Koristeći različite materijale, djeca će imati prilike pokazati svoju kreativnost i oblikovati plašt koji će odgovarati upravo njima – bilo da žele kreirati plašt svojeg omiljenog superheroja, ili će sami kreirati svoj vlastiti superherojski lik.

Radionica izrade superherojskih štitnika za ruke

Je li Vaš mališan uvijek htio biti superheroj? Ne samo da tu na Liburniconu može izraditi plašt i masku već može i jedan završni detalj da upotpuni ovaj herojski imidž! Što kazete na dijelove koji izgledaju kao oklop? Kako to uopće izvesti? Sigurno nema način da to djeca sama mogu… zar ne? E pa, ima! Uz nadzor odrasle osobe, pokazat ćemo Vašoj djeci kako oblikovati štitnike za ruke od mekane spužve koje se mogu pobojati u koju god jedinstvenu boju i motiv vaš mališan poželi. Srdačno pozivamo sve male superheroje da nam se pridruže i uz zabavu stvore još jedan dio svog odličnog kostima!