Kvizovi

Liburnicon 2016, Novosti

Od već legendarnog Who is that monster D&D kviza i istoimenog Pokemon kviza, preko Terminatora i svemirskih katastrofa, Mad Maxa i Kule tmine do nezaobilaznog – GOT kviza i mnogih drugih!

Dungeons&Dragons 5e kviz : Who / What is that monster?

Monster Manual 5U svijetu punom nesigurnosti bitno je znati koje opasnosti na vas vrebaju. Svoje znanje o magičnim stvorenjima koja obitavaju u planinama, šumama, pustinjama, travnatim ravnicama, močvarama i snježnim pustopoljinama čuvene igre Dungeons & Dragons (5e) provjerite u ovom kratkom i nadasve zabavnom kvizu.

 

 

 

 

Tko je taj Pokémon?

PokemonKad Pokédex zakaže, svaki se Pokémon trener treba snaći i pouzdati u vlastito znanje. Iskušajte svoje znanje i pokažite što znate o Pokémonima, njihovim navikama, napadima, posebnim moćima, prehrani, glasanju i brojnim drugim važnim stvarima.

 

 

 

Svemirske (i još neke) katastrofe

Svemirske katastrofeZabavno-edukativna igra pitanja i odgovora u kojoj su pitanja iz područja astronomije i srodnih znanosti. Pitanja su vezana za razne svemirske, astronautičke i druge nesreće i katastrofe. Naravno, najuspješnije posjetitelje očekuju i nagrade. :)

 

 

 

 

Terminator kviz

TerminatorOsvježite svoje znanje o Terminatoru i sudjelujte u kvizu! Držimo se originalne Cameronove vizije i idemo na Terminator (1984.) i Terminator 2 Judgement Day (1991.).

 

 

 

 

 

Video game intro music

SlušaliceAko volite glazbu iz video-igara, ovo je kviz za vas. Ako volite kvalitetne skladbe i zanimljive pjesme, isto bi vas moglo zainteresirati. Slušamo pjesme karakteristične za određenu video igru, a treba prepoznati o kojoj je igri riječ.

 

 

 

 

POWER AND CHAOS! – The Tribe trivia quiz

The TribePower and chaos! Dream must stay alive! Ako vam ovo budi sjećanja na djecu i tinejdžere raznobojnih kosa, raznolikog facepainta i kričavih outfita koji se u postapokaliptičnom svijetu bez odraslih bore za prevlast, ovo je kviz za vas! Smislite prigodno ime za svoje pleme i pridružite se borbi za titulu najboljih poznavatelja serije The Tribe!
U kvizu od nekoliko kategorija mogu se natjecati grupe do četiri člana, a najbolji će osvojiti prigodne tematske nagrade.

 

 

 

Postapocalypse Popculture Game Show

Game ShowSve koji žele provesti vrijeme sa svojim timom u zabavnom kvizu game show formata pozivamo na Postapokaliptični popkulturni game show.
Okupite prijatelje i pridružite nam se u odgovaranju na pitanja popkulturne tematike – filmovi, igre, serije, knjige, strip, glazba – s naglaskom na temu ovogodišnjeg Liburnicona. Nakon prvog dijela u obliku kviza Jeopardy! finalisti ulaze u drugi dio s trivijom i igrama. Prva dva tima osvajaju i nagrade koje će im pomoći ako – ne daj bože – dođe do nekog od scenarija iz tema kviza…

 

Mad Max

WarboyzMislite da znate Maxa poput vlastitog brata? Dok vozite auto zamišljate da jurite pustinjom? Dokažite svoje znanje i osvojite vrlo prigodnu nagradu koja će vam sigurno koristiti. Pitanja će se bazirati na sva četiri Mad Max filma.

 

 

 

Kula tmine – powered by Algoritam

Dark TowerPokažite svoje znanje o kultnom serijalu The Dark Tower, na temelju kojeg uskoro izlazi i naveliko reklamirani film, te osvojite knjigu Revolveraš: Kula tmine I! Pitanja će se bazirati na samo tri knjige iz serijala: Revolveraš, Izvlačenje trojke i Puste zemlje.

 

Game of Thrones

Game of ThronesUnatoč odlasku nekoliko važnih igrača, igra ne pokazuje znakove usporavanja. Mislite da znate tko je bio pradjed Ludog Kralja? Gdje je bila prijestolnica prvog kralja iza zida? Zašto je propala stara Valyria? Provjerite svoje znanje i popnite se na vrh ljestvice kaosa.
Nema nagrade za drugo mjesto.
A ako je potrebno ponoviti gradivo sve epizode su dostupne na HBO GO!