Radionice

Liburnicon 2016, Novosti

Jeste li spremni preživjeti nakon katastrofe? Pa, ako niste sigurni, posjetite radionicu vještina preživljavanja u prirodi ili izrade narukvica za preživljavanje, a ako vam je više do toga da u postapokalipsi dobro izgledate, nemojte propustiti radionicu postapokaliptičnih modnih dodataka.

Narukvice za preživljavanje

Survival narukvicaU kojoj god se verziji post-apokaliptičnog ili pred-apokaliptičnog svijeta našli, čvrsti konopac je nešto što uvijek dobro dođe. A kada se još 2-6 metara laganog i izdržljivog paracord konopca isplete u praktičnu narukvicu, dobijete nužan modni detalj za svakog žitelja pustopoljina. Mad Max ju ne nosi tek tako.

 

 

 

Vještine preživljavanja u prirodi

Survival skills

Da se nešto dogodi i ostanete bez krova nad glavom i tehnologija koje imamo, biste li se znali snaći ili biste lutali bez vode i hrane ne znajući ni napraviti zaklon? Dođite i uz stručno vodstvo naučite osnovne vještine preživljavanja u prirodi, poput pravilnog slaganja drva za vatru, filtriranja vode ili slaganja skloništa.

 

 

Post-apokaliptični modni dodaci

Post-apokaliptična modaSamo zato što se desi neka sitnica poput kolapsa civilizacije, ne znači da ne možete biti u trendu. Pridružite se drugim modno osviještenim kreativcima i provedite ugodno vrijeme slažući originalne narukvice, ogrlice, ukrase za kosu, torbice, pojaseve od različitih tkanina, žica, pera, komadića metala i sličnog.

 

 

 

Toranj za kockice

Toranj za kockiceSpriječite da se kockice gube bježeći ispod namještaja ili pregaze pažljivo postavljenu scenu borbe na ploči. Nemojte da „sretna“ ruka suigrača presuđuje. Zvuk kotrljanja kockica kroz mračne dubine tornja je jednako zadovoljavajući i ishod jednako neizvjestan kao i kod „ručnog“ bacanja. Iskoristite priliku i složite svoj vlastiti toranj za kockice.