Naslovna
Program Galerija Sponzori Forum Arhiva O Nama
Naslovna
Program
Galerija
Sponzori
Forum
Arhiva
Sadržaj
Satnica
O Nama
Organizator


Udruga Kulturni Front


Pokrovitelji


Grad Opatija


Primorsko goranska županija


Turistička zajednica grada Opatije


Mediji


Novi List


Svid Radio 98,4 Mhz


Sponzori


Jamnica d.o.o.


Coca Cola


Algoritam


Semeraro


Papirnica Melior

LIBURNICON 2008. - NAJAVA

Pozdrav svima, iskreno mi je zadovoljstvo najaviti i ove godine - Liburnicon. Mladu hrvatsku konvenciju za sve zaljubljenike znanstvene fantastike i fantastike. Neki od vas znaju o cemu se radi, a neki ce tek saznati. Ove godine je Liburnicon puno veci i slozeniji projekt od onog proslogodisnjeg. Osim sto ce vas docekati predivno ukrasen objekt (ville iz 19 stoljeca), posebnu smo paznju ove godine pridodali zabavnom dijelu programa. Ocekuje vas druzenje sa poznatim hrvatskim TV licima, koncert, sadrzajna predavanja, posebno socni kvizovi, nove originalne Liburniconske igre, filmovi, a naci ce se i nekoliko zbilja velikih iznenadjenja o kojima nesto vise u sljedecim updateima programa. Za ilustraciju cemo samo napomenuti da ce cak i sam sank imati svoj zabavni program.

Poceli smo sa organizacijom dovoljno rano da vec u ovoj fazi imamo nesto programa, a polako ga i popunjavamo. Za sad nam je cilj samo siroko pucanstvo obavijestiti da RADIMO na Liburniconu, te POZVATI svih koji misle da mogu pomoci organizaciji da se jave na vrijeme. Za njih cemo se posebno brinuti. Osim sto ce im biti osiguran besplatan ulaz, biti ce im snizena i cijena nocenja, dobit ce svi nekakvu nagradu, a imati ce mogucnost i besplatnog obroka te pokoje cuge.

Mjesto radnje ostaje isto - Opatija, Vila Antonio - ICEJ, a termin je 25. i 26. srpanj; dakle zadnji petak/subota u sedmom mjesecu.

Tema: Ove godine tema jedna od najzastupljenijih tema je - D&D - za što smo se odlučili zbog podudarnosti sa izlaskom četvrte edicije (1. srpnja), odnosno nedavno preminulog Garry Gygaxa, jednog od tvoraca ove popularne stolne igre. Od D&D sadržaja očekuje vas predstavljanje 4. edicije sa turnirom, zatim 2 tematska predavanja, kviz poznavanja pravila, "Live D&D Character Creation"... itd.

Cijena dvodnevne karte: 20kn (NAPOMENA: organizator zadrzava prava promjene, ali nebojte se, i dalje smo najjeftiniji)

Za one koji ne znaju kako je bilo na proslom Liburniconu obavezno pogledati jedan kratki dokumentarni uradak, a ostali vjerujem da ce se prepoznati:

Sjećanja sa Liburnicona 2007.


Na sluzbeni mail ( liburnicon@kulturnifront.hr ) su nam poceli stizati vec upiti u vezi ovogodisnjeg Liburnicona, a ako i vas nesto posebno zanima jos u ovoj ranoj fazi slobodno se obratite sa upitom.


Organizatori Liburnicona upucuju POZIV svim udrugama koji okupljaju ljubitelje znanstvane fantastike i fantastike, svim ljubiteljima sf/f-a, te svim potencijalnim izlagacima koji osjecaju da mogu pomoci - da se jave organizatorima i da zajedno organiziraju predavanja, predstavljanja, zabavne sadrzaje i ostale prigodne programe kako bi prvenstveno predstavili sebe, a s time i pomogli organizaciji Liburnicona.
ShoutMix chat widget
 
 
Za najugodnije browsanje ovih stranica preporučujemo:
Firefox 3, IE7, Opera 9, Google Chrome, Safari 3
Firefox    IE7     Opera              Google Chrome             Safari