Naslovna
Program Galerija Sponzori Forum Arhiva O Nama
Naslovna
Program
Sadržaj
Satnica
Kako do nas?
Galerija
Sponzori
Forum
Arhiva
O Nama
Organizator


Udruga Kulturni Front


Pokrovitelji


Grad Opatija


Primorsko goranska županija


Turistička zajednica grada Opatije


Mediji


Novi List


Svid Radio 98,4 Mhz


Sponzori


Jamnica d.o.o.


Coca Cola


Algoritam


Semeraro


Papirnica Melior

 
Board Games

Order of the StickU suorganizaciji udruge 3. Zmaj donosimo vam poveći broj board game-ova koje ćete moći zaigrati u sklopu Liburnicona.

Order of the Stick

Zašto samo čitati o nekompetentnim avanturistima kada možete i sami biti jedan od njih? Uđite u svijet ovog izuzetno popularnog web stripa. Igrajte u ulozi jednog od 6 hrabrih avanturista dok istražujete tamnice Dorukana u ovoj ludoj satiri fantasy žanra. No pazite se zlog nemrtvog čarobnjaka Xykona koji vas čeka na dnu tamnice. A on nema ništa pametnijeg za raditi nego svu svoju energiju fokusirati na uništenje vaše družine.

axis and allies
Axis and Allies

Dođite i odigrajte ovu stolnu igru donekle sličnu riziku. Igrajte na strani Reicha: Njamačka, Japan ili na strani Saveznika: Velika Britanija, Rusija ili Amerika i još jedanput odigrajte događanja iz 2 svjetskog rata i možda promijenite tok povijesti. Za 2 - 5 igrača.world of warcraftWorld of Warcraft

Preuzmi ulogu časnog paladina, svetog svećenika ili podmuklog Warlocka, moćnog maga ili spretnog lopova. Igraj kao divlji ork, snažni Tauren, plemenski Troll ili jedan od prokletih nemrtvih. Budi genijalni gnom, čvrsti patuljak, misteriozni noćni vilenjak ili plemićki čovjek. Sve to možete biti u ovoj stolnoj igri koja je rađena po uzoru na World of Warcraft jednu od najigranijih MMORPG igrica današnjice. 2 do 6 igrača može igrati ovu igru.

fist of dragonstones Fist of Dragonstones

Pravila ove igra se mogu povezati sa igrom koji neki znaju pod imenom "Mora" no sa dodatnim pravilima. Svaki igrač u ruci drži određeni broj zlatnika i onda igrači pokušavaju pogoditi ukupan broj zlatnika u svim rukama. Pobjednik dobiva magičnu kartu za koju su se natjecali s kojom kasnije može bacati određene magije, prevariti protivnike i sl. Igra je za 3 do 6 igrača i verojatno će biti predstavljena i u sklopu dječje radionice.
Game of thronesGame of Thrones


Igra rađena po uzoru na bestseller George R.R. Martina "Igra prijestolja". Rat i kaos su obuhvatili zemlje Westerosa. Velike plemićke kuće bore se za kontrolu nad Željeznim Tronom. No dok se bitka za tron rasplamsava, velika opasnost dolazi sa hladnog sjevera, a stari neprijatelj okuplja svoju vojsku na istoku. Igra je za 3-5 igrača.
I još mnoge druge...


ShoutMix chat widget
 
 
Za najugodnije browsanje ovih stranica preporučujemo:
Firefox 3, IE7, Opera 9, Google Chrome, Safari 3
Firefox    IE7     Opera              Google Chrome             Safari