Festival Liburnicon, od 19. do 21. 08. 2016. Opatija

Ulaznice

Ulaznice za Liburnicon možete kupiti na Info pultu festivala.

Cijene:

60 kn = 3 dana (petak, subota i nedjelja)

50 kn = 2 dana (petak i subota)

30 kn = 1 dan (petak ili subota)

10 kn = 1 dan (nedjelja)

 

Besplatan ulaz: VIP gosti, gosti, organizatori, volonteri, voditelji programa i djeca mlađa od 12 god, novinari.

Popust na ulaznice: 40 kn = 3 dana.  Odnosi se samo na kupnju akreditacije za sva tri dana festivala. Popust ostvaruju:

a) sudionici cosplaya koji su unaprijed najavili svoje sudjelovanje putem e-maila ili posjetitelji koji su u trenutku dolaska na Info pult kostimirani te se prijavljuju na natjecanje u cosplayu

b) udruge, klubovi i sl. koje uz prethodnu najavu putem e-maila organizirano posjećuju Liburnicon. Najavu je potrebno poslati na mail liburnicon@gmail.com najmanje tjedan dana prije početka festivala. Minimalni broj posjetitelja potrebnih za ostvarivanje prava na popust je 10 članova. Član koji prvi dolazi na Info pult kupuje ulaznice za sve prijavljene članove.

 

ORGANIZIRANO NOĆENJE: ako dolazite izdaleka, a nemate novaca za smještaj u nekim od opatijskih hotela, organizirano je noćenje za obje noći. Prijave za smještaj možete slati na liburnicon@gmail.com. Nažalost, broj mjesta je ograničen stoga požurite! Kotizacija za jedno noćenje iznosi 20 kn. Ponesite vreće za spavanje i/ili spužve.

 

Pravila festivala: U unutrašnjem prostoru održavanja festivala zabranjeno je donošenje i konzumiranje vlastitog pića. Osobe koje konzumiraju vlastito piće u prostorijama gdje se održava festival biti će zamoljene da predaju piće ili iziđu na otvoreno. U slučaju gužve u prostoru odvijanja vanjskog programa posjetitelji s vlastitim pićem ne smiju zauzimati mjesto na festivalskim klupicama posjetiteljima koji su kupili piće na festivalu. Točenje alkoholnih pića je zabranjeno posjetiteljima mlađim od 18 god. Festivalska politika ne tolerira ilegalna opojna sredstva, narkotike i nasilje na prostoru održavanja festivala.

Molimo sve posjetitelje na ulazu u prostorije festivala da istaknu akreditacije kako bi redarskim službama olakšali posao i samim time smanjili gužve na ulazu. Svaki posjetitelj zatečen u prostorijama održavanja festivala bez valjane akreditacije bit će zamoljen da napusti prostorije festivala ili kupi akreditaciju na prodajnom mjestu. Posjetiteljima koji narušavaju javni red i mir te čine kaznena djela protiv ljudi ili imovine bit će oduzeta akreditacija, te će biti udaljeni od strane zaštitara i po potrebi zadržani do dolaska policije. Svaki posjetitelj je odgovoran za svoju osobnu imovinu te se u slučaju krađe udruga “Kulturni front” i organizatori ne mogu smatrati odgovornima. Do sada nisu zabilježeni takvi slučajevi i mi dajemo sve od sebe da svake godine tako i ostane. Mole se svi posjetitelji da se pridržavaju uputa organizatora i zaštitarske službe. Posjetitelji imaju zabranu iznošenja ili odnošenja festivalskog inventara s područja održavanja festivala. Kućnim ljubimcima je zabranjen ulaz u unutarnji prostor održavanja festivala osim u slučaju psa vodiča za slijepe osobe.