LARP program

Liburnicon 2016, Novosti

Terrible Creations na ovom Liburniconu donose vam nova i neka uvijek nova uzbuđenja: Freighter 212, Famiglia Bonifacio, Brod koji tone i Seobu naroda.

Terrible Creations

Terrible Creations je poznati peteročlani kolektiv dizajnera igara koji zajedno vrlo uspješno djeluju od 2014. godine, osmišljajući, organizirajući i vodeći igre uživljavanja u uloge. Na ovom Liburniconu donose vam:

Freighter 212 (tribute to BSG universe)
Istraživački brod je poslan istražiti resurse na obližnjem planetu, no tamo je naletio na Cylonce s istom misijom. Manji dio posade je uspio preživjeti napad, ali samo zato jer Cylonci misle da su razorili Freighter 212 do kraja. Brod je skoro potpuno devastiran i većina posade je stradala… Hoće li ostatak riskirati paljenjem signala za pomoć? Rizika je puno, a vremena malo.

Ovaj najnoviji larp Terrible Creationsa bit će premijerno izveden na ovogodišnjem Liburniconu.

Komorni larp, za 6-10 igrača, inspiriran dramskom serijom Battlestar Galactica.
Trajanje: 2 h

Brod koji tone
Okupili ste posadu i krenuli na pohod, ali bogovi su vašem brodu poslali oluju i odvojili vas od flote. Sada ste izgubljeni u morskim bespućima, bez ijednog broda na vidiku. Zalihe hrane i vode su vam ograničene, a ne želite završiti u plavom grobu. Kako ćete to postići?
Igrači će morati donijeti neke teške odluke i smisliti način kako preživjeti.
Komorni larp za 6 igača.
Trajanje: 2h

Famiglia Bonifacio
Don Angelo Bonifacio sazvao je izvanredni sastanak. Koji je razlog tome? Napetost raste kako vrh kriminalne organizacije prima zastrašujuće novosti koje ih guraju prema rubu propasti.
Igra s radnjom smještenom u talijansku mafijašku obitelj u SAD-¬u krajem 20-¬ih godina prošlog stoljeća. Igra vas uvlači u napeti sastanak mafijaških glavešina o kojem ovisi budućnost obitelji Bonifacio.
Komorni larp za 6 igrača.
Trajanje: 2h

Seoba naroda
Dva davno razdvojena klana imaju priliku ponovo se ujediniti. Hoće li ljudi radi toga riskirati opasan put? Vijeće žreca okupljeno je kako bi donijeli odluku. Igrači će preuzeti ulogu žreca, staroslavenskih svećenika, koji moraju donijeti odluku koja će imati utjecaj na oba plemena kojima pripadaju.

Igra pričanja priče smještena u doba slavenskih plemena, za 3 ili 5 igrača.
Trajanje: 2h